Bliv medlem i Aarhus eventyrsejlere

Tag med Aarhus Eventyrsejlere på en eventyrlig rejse i de indre danske farvande og oplev de danske kyster fra søsiden! 

Som gast eller skipper får du mulighed for at sejle ud  i Aarhusbugten mindst hver anden uge – ofte med en ny besætning. Som medlem af Aarhus Eventyrsejlere vil du derfor møde en masse andre eventyrlystne mennesker, der deler din passion for sejlads.

Bliv en del af et fællesskab, der vil tage dig med på en rejse fyldt med oplevelser og udfordringer. Uanset om du er erfaren sejler eller aldrig har sat din fod på en båd før, vil du føle dig hjemme i dette fællesskab. Aarhus Eventyrsejlere ønsker at skabe et inkluderende fællesskab, hvor alle kan føle sig velkomne. Du vil lære nye færdigheder og teknikker og i løbet af en sæson vil du have fuldstændig styr på sejlterminologier, vendinger og hvordan man kvejler tovværk og binder pælestik.

Så hvad venter du på? Slå dig sammen med Aarhus Eventyrsejlere og oplev spændingen ved sejlads og eventyr! Vær med til at skabe minder, der vil vare livet ud, og få nye venner og fællesskaber, der vil støtte dig på din rejse.

 • Oplev Aarhus fra søsiden
 • Mød nye venner
 • Lær at sejle
 • Udvikl dine kompetencer i fællesskab med andre
 • Skab en ny hobby du aldrig vil fortryde

Kan jeg blive medlem?

Velkommen til Aarhus Eventyrsejlere – hvor sikkerhed og læring går hånd i hånd! For at blive medlem som gast eller skipper er der nogle få krav, som skal sikre sikkerheden til søs. Læs derfor vores ordensreglement, før du sender din ansøgning.

Hvis du ansøger som gast stiller vi ingen krav til sejlerfaring. Det vigtigste er, at du har mod på at lære og udfordre dig selv. Vores erfarne skippere vil være til stede for at støtte og vejlede dig, så du får en god og lærerig oplevelse. Ansøger du som skipper kræver det, at du er en erfaren sejler, der kan guide en uerfaren besætning under en sejlads. 

Sikkerheden er altid vores højeste prioritet og mindst en erfaren sejler vil være ombord for at sikre, at alle er trygge og at sejladsen foregår på en ansvarlig måde.

Så hvis du har lyst til at opleve spændingen ved sejlads på åbent vand, så er Aarhus Eventyrsejlere det rette sted for dig. Vi byder dig velkommen til et fællesskab, hvor du kan lære og vokse, samtidig med at du skaber nye relationer og oplevelser, der vil vare livet ud. Vi glæder os til at se dig ombord.

Vores forventning til medlemmer er, at de:

 • Deltager i at klargøre og vedligeholde båden
 • Har mod på at lære at sejle og udviser godt sømandsskab
 • Er med til at tage initiativ til sejlture eller andre aktiviteter
 • Respekterer sikkerhedsinstrukser og husker på at skipper bestemmer ombord
 • Hjælper andre medlemmer med at få den bedst mulige oplevelse
 • Er åbne overfor alle medlemmer og respekterer de andre medlemmer
 • Behandler båden som sin egen

Medlemstyper

Alle vores medlemmer er en del af det fællesskab der omgiver Aarhus Eventyrsejlere. I teksten nedenfor kan du se mere om hvad hver medlemstype indebærer. For at være medlem skal du kunne overholde de krav, der stilles i vores vedtægter og ordensreglement, da disse er med til at sikre sikkerheden ombord. 

Alle medlemmer betaler et årligt kontingent. Dette dækker over en hel sejladssæson, der typisk løber fra marts til oktober. Derudover vil du kunne deltage i sociale aktiviteter, som foregår hele året. Medlemsskabet er fra 1. marts til 28. februar.

medlemskab

Som medlem af Aarhus Eventyrsejlere bliver du en del af et unikt fællesskab, der afholder sommerfester, bålaftener, naturture og meget mere. Alle medlemmer har desuden stemmeret og mulighed for at præge foreningen fremadrettet. For at deltage i de sejladser, foreningen arrangerer, skal du tilbydes plads som gast eller skipper, og betale tilhørende gebyr.

Kontingent: 400 kr.

Gastegebyr

Er du nysgerrig på sejlads eller har du sejlet meget før, så kan du som gast få lov at opleve og lære endnu mere om havet og sejlads. Gaster i Aarhus Eventyrsejlere får mulighed for at komme på vandet og opleve eventyr til søs. Du bliver en del af et aktivt fællesskab, hvor vi sejler på ugentlig basis. 

Der stilles krav til gaster for at sikre sikkerheden ombord. 

Gebyr ud over medlemskab: 1700 kr.
Kontingent i alt: 2100 kr.

Skippergebyr

Skippere er de medlemmer, som er erfarne sejlere. Vores skippere står for at planlægge sejladsprogrammet og få gaster med ud på vandet. Skippere står for sikkerheden, men alle ombord hjælper skipperen med at skabe en god tur. Som skipper har du mulighed for at dele din passion og lære fra dig.

Vi stiller krav til vores skippere for at sikre sikkerheden ombord.

Gebyr ud over medlemskab: 900 kr.
Kontingent i alt: 1300 kr.

Har du spørgsmål til noget, eller behov for hjælp? Tøv ikke med at kontakte os på vores sociale platforme eller tag fat i os på vores e-mail. Vi ser frem til at høre fra dig!